Header Logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

De services van S&K occasions

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket services aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Financieren / leasen en zoekopdrachten, tot inkoop / taxatie. Bekijk hieronder ons totale aanbod services en neem gerust contact met ons op bij vragen.

Sub Page Listing Image

Inkoop / Taxatie

Bent u van plan uw auto te verkopen? S&K occasions kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt. Dus bent u op zoek naar een specifieke occasion en vindt u niet wat u zoekt in ons huidige aanbod? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Financiering / lease

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. S&K occasions in Stolwijk werkt daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. S&K occasions in Stolwijk werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Garantie

Op een groot deel van onze voorraad is optioneel uitgebreidere Autotrust garantie mogelijk, afhankelijk van kilometerstand en bouwjaar tot wel 24 maanden.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Werkplaats

Volledig focussen op de inkoop met alle aandacht voor de klanten staat bij ons voorop.

Lees meer
Morgen Internet – Zorgeloos Light website